Interim CFO

Rekrytera Interim CFO

En interim CFO är en högt kvalificerad finansiell expert som anställs på tillfällig basis för att hantera och ansvara för ett företags ekonomiska funktioner. Tjänsten kan bli aktuell vid flera olika scenarion. Ert företag kanske är mellan fast anställda eller så initieras det ett specifikt projekt eller utmaning som kräver utomstående expertis. En vanlig orsak kan också vara sjukskrivning eller föräldraledighet.

Personen kan tillföra värdefulla insikter och ledarskap på kort tid. Även om en ”CFO-konsult” kan vara dyrare på kort sikt än en fast anställd kan kostnaderna motiveras av den expertkunskap som levereras. När tidsperioden är över kan ni välja att anställa en permanent CFO eller att återgå till den ordinarie lösningen.

Vi på A-Talent Finance erbjuder en nischad ekonomirekrytering. Över 20 års erfarenhet av branschen har gett oss ett unikt nätverk med erfarna specialister. Nu ser vi fram emot att presentera lämpliga kandidater till ert företag!

Anlita vår nischade rekrytering!

Fyll gärna i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

Så hittar vi rätt Interim CFO

Vi på A-Talent Finance värdesätter långsiktiga samarbeten och personliga relationer. När ni anlitar oss för att hitta rätt Interim CFO blir ni tilldelade en dedikerad kontaktperson som djupdyker i er kravprofil för tjänsten. Ett nära samarbete och öppen kommunikation är viktigt för oss.

Våra rekryterare arbetar med kompetensbaserade processer och är certifierade i ett flertal testverktyg. Söker du en trygg och professionell rekryteringspartner när ni behöver fylla en lucka så är ni alltid välkomna att kontakta oss. Vi ser fram att berätta mer om våra tjänster och ett framtida samarbete med er!