Hyr in kvalificerade konsulter
inom ekonomi och finans

A-Talent Finance är en heltäckande leverantör för kompetensförsörjning inom ekonomiområdet.

Vi erbjuder konsulter på alla nivåer, både för kortare uppdrag och längre perioder. Vårt nätverk av konsulter är omfattande med hela spännvidden av erfarenheter och ambitioner representerade.

Den gemensamma nämnaren för våra konsulter är att alla brinner för ekonomi och att leverera ett positivt resultat för våra kunder.

Vissa konsulter önskar avancerade interimuppdrag under en begränsad tidsperiod, andra vill arbeta som konsult en tid för att sedan bli anställda av vår kund. Den gemensamma nämnaren är att alla brinner för ekonomi och att leverera ett positivt resultat för våra kunder.

Vår styrka kan sammanfattas i fyra punkter och dessa utgör kärnan i vår verksamhet – vi är: specialiserade, personliga, professionella och kvalitetsmedvetna.

Vi arbetar proaktivt och vårt arbete avslutas inte när vi tillsatt rätt kandidat. Under pågående konsultuppdrag har vi kontinuerlig kontakt med dig som kund samt vår konsult för att säkerställa bästa resultat och kvalitet.

Varför hyr våra kunder in kvalificerad hjälp?

Anledningarna är många men vi listar några av de vanligaste här:

Interimtjänster från A-Talent Finance

Kontakta oss gärna för att diskutera just ditt företags behov av inhyrd hjälp. Här är några exempel på de roller vi kan hjälpa till med Interim Controller, Interim CFO