Interim Controller

Rekrytering av Interim Controller

En Interim Controller är en nyckelspelare som kommer in och gör skillnad när företag behöver det. Det kan handla om att fylla en plötslig lucka, implementera nya strukturer och processer eller att stärka upp ekonomiavdelningen vid bokslut. Vilket behov har ni?

Under 20 års tid har vi arbetat upp ett stort kandidatnätverk med olika kompetensprofiler inom ekonomiområdet. Där finns det många intressanta kandidater som kan axla rollen som Interim Controller hos er. Vi ser fram emot att presentera lämpliga kandidater som uppfyller er kravprofil.

En Interim Controller kan bidra med värdefulla insikter och nya perspektiv. Även om uppdraget är en begränsad tid kan arbetet sätta ett stort avtryck och leda till varaktiga förbättringar inom företagets ekonomiska funktioner.

Denna roll kräver en unik kombination av tekniska färdigheter, ledarskapsegenskaper och en förmåga att snabbt anpassa sig till nya situationer och miljöer.

Vi hittar rätt kandidater!

Fyll gärna i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

Vilken Interim Controller söker ni?

Även om en Interim Controller är en tillfällig lösning så kan uppdragstiden variera. Det kan röra sig om att täcka upp vid sjukfrånvaro eller föräldraledighet, eller att ansvara för ett mer omfattande förändringsarbete. Sedan kan det också finnas situationer där ni behöver en Interim Controller på exempelvis 50 %.

Hos oss får ni alltid en dedikerad kontaktperson som sätter sig in i era behov på djupet. Våra rekryterare arbetar med kompetensbaserade processer och är certifierade i ett flertal testverktyg.

Vi är övertygade om att vi hittar rätt Interim Controller för er i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annan ort i landet. Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om våra tjänster och vad vi kan göra för er.