Rekrytera Business Controller

Rekrytering av Business Controller

Över 20 års erfarenhet från finansbranschen har gett oss ett unikt nätverk som står redo att leverera än en gång om ni ska rekrytera Business Controller.

Våra erfarna rekryterare känner branschen utan och innan. De skräddarsyr ett upplägg tillsammans med er för att hitta rätt kandidater utifrån rollens tjänstebeskrivning.

Hos oss blir ni tilldelade en dedikerad kontaktperson som djupdyker i era behov, både för den aktuella tjänsten och er kompetensförsörjning i stort. Vi är en samarbetspartner som ser långsiktigt på vårt samarbete. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss och vi kan ansvara för hela processen, från start till mål.

Diskutera ett samarbete!

Fyll gärna i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

Rekrytera Business Controller med oss

När du anlitar oss för att rekrytera Business Controller kan du se fram emot en nischad rekrytering. Vår kunskap om tillgång och efterfrågan på medarbetare inom finanssektorn tillsammans med tydlig kommunikation banar väg för en lyckad tillsättning som matchar er kravprofil.

Undrar du något över vår rekrytering av Business Controller eller vår rekrytering av Financial Controller? Eller vill du få en utförligare presentation av våra tjänster? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så berättar vi mer. Välkommen med din förfrågan!