Rekrytera Redovisningsekonom

Rekrytering av redovisningsekonom

Är det dags att rekrytera redovisningsekonom? Då har du kommit alldeles rätt. Vi på A-Talent Finance har erbjudit specialiserad ekonomrekrytering i över 20 år. Vår branschkunskap är unik och våra rekryterare har full koll på hur rekryteringsprocessen ska läggas upp för bästa möjliga resultat.

Vår rekrytering av redovisningsekonom utgår från era behov. Är det en tillsvidareanställning eller ett kortare uppdrag? Sitter du på ett globalt bolag eller ett mindre företag? Det kvittar – vi har varit med förr och skräddarsyr ett upplägg efter ert uppdrag.

Du kan känna dig trygg med att vår rekrytering är kompetensbaserad. Våra rekryterare är certifierade i ett flertal testverktyg som säkerställer rätt kompetens utifrån tjänstens kravprofil. Under åren har vi arbetat upp ett gediget ekonomnätverk, som med säkerhet kan leverera än en gång.

Hur kan vi hjälpa till?

Fyll gärna i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

Rekrytera redovisningsekonom med oss

Vi hjälper dig mer än gärna att rekrytera redovisningsekonom och ta hand om ert kompetensbehov i stort. Vårt mål är alltid långsiktiga samarbeten som kännetecknas av ärlig kommunikation och professionalism.

Vill du diskutera ett samarbete eller har du några frågor kring vår rekrytering av redovisningsekonom? Då är du alltid välkommen att kontakta oss via uppgifterna nedan, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till.