Om A-Talent Finance

A-Talent Finance är specialiserade på rekrytering och konsultuthyrning inom områdena ekonomi, finans och HR.

Med över 20 års erfarenhet av specialiserad kompetensförsörjning inom ekonomi och ett unikt nätverk av tusentals ekonomer har vi en stabil grund att stå på.

Detta är grunden till att vi idag ser oss mer som en samarbetspartner än en tjänsteleverantör. När du anlitar A-Talent Finance kan du känna dig trygg med att få ett kompetent och professionellt stöd när helst du behöver det.

A-Talent Finance rekryterar och hyr ut konsulter till alla typer av befattningar inom ekonomi- och finansområdet; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och controllers till ekonomichefer samt CFO.

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder, som spänner sig från små företag till multinationella jättar och återfinns inom alla branscher.

Vår styrka kan sammanfattas i fyra punkter och utgör kärnan i vår verksamhet

 • Specialiserade

  Vår specialisering inom ekonomi och finans har gjort det möjligt för oss att attrahera marknadens bästa ekonomer och bygga upp ett gediget nätverk. Dessutom har vi kunskap om branschen, tillgång och efterfrågan på ekonomer samt förståelse för marknadens specifika behov och krav.

 • Professionella

  A-Talent Finance medarbetare är alla utbildade inom ekonomi och/eller beteendevetenskap. Vi är alla certifierade i MPA (strukturerat personlighetstest) och samarbetar med legitimerade psykologer för att testa och mäta generell analytisk förmåga. Våra kunder kan därmed känna sig trygga i att lämna över hela processen till oss.

 • Personliga

  Vi ser oss gärna som en samarbetspartner med tonvikt på långsiktiga relationer och personlig kontakt. Hos A-Talent Finance har du alltid en kontaktperson som är väl insatt i era behov och rekryteringsprocess. För oss är ett nära samarbete självklart för att på djupet förstå våra kunders önskemål och kunna tillgodose dessa.

 • Kvalitetsmedvetna

  Alla företag, oavsett storlek, är lika viktiga för oss och vi är oerhört måna om att varje tillsatt tjänst ska bli så lyckad som möjligt. Våra nyckelord i en process är öppenhet, ärlighet och rak kommunikation. Genom att anlita oss kan du vara säker att få bästa tänkbara urval av lämpliga kandidater till den tjänst som skall tillsättas.

A-Talent Finance är en del av A-Talent Group. En koncern specialistföretag inom kompetensförsörjning.

I A-Talent Group ingår också bolagen A-Talent Search och A-Talent Tech. Företagen erbjuder professionell och specialiserade rekryteringstjänster med kompetensbaserade processer och metoder inom executive search.

Koncernens företag finns representerade på flera ställen runt om i Sverige, bland annat med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

A-Talent Group