Rekrytering Finans

Specialiserad finansrekrytering

När du anlitar oss på A-Talent Finance för rekrytering inom finans kan du vara säker på att rekryteringsspecialisterna kan branschen utan och innan. Vår nischade finansrekrytering är ett tryggt och professionellt stöd när du än behöver oss.

Sedan starten 2001 har vi erbjudit rekryteringstjänster inom just finansbranschen. Det har gett oss ett gediget och värdefullt kontaktnät. Vi hjälper er att hitta nyckelpersoner inom området – oavsett vilken lucka ni vill fylla.

Vi arbetar med kvalitetssäkrade och kompetensbaserade processer och metoder inom Executive Search. Rekryteringsspecialisterna stöds av en dedikerad searchavdelning. Allt för att generera rätt kompetens och resultat vid varje tillsättning.

Ta hjälp av våra rekryteringsspecialister!

Kontakta oss gärna för att diskutera ert behov av finansrekrytering.

Vår rekrytering inom finans tillsätter:

Personligt rekryteringsföretag inom finans

Vi är ett personligt och kvalitetsmedvetet rekryteringsföretag inom finans. Samarbetet startar med att ni blir tilldelade en dedikerad kontaktperson som sätter sig in i era behov och tjänsten som ska tillsättas. Sedan kan vi sköta hela processen med exempelvis annonsering, kandidaturval, personlighetstester och arbetsintervju om ni önskar det. Ni tar del av ett skräddarsytt upplägg som baseras på era behov och önskemål.

Vi rekryterar och hyr ut konsulter i en bransch där vi jobbat upp ett stort nätverk av kvalificerade ekonomer. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera just ert företags behov av rekrytering inom finans, så berättar vi mer om våra tjänster. Vi erbjuder även fler tjänster, exempelvis Ekonomirekrytering och HR-rekrytering.