Rekrytera CFO/Ekonomichef

Rekrytering av CFO/Ekonomichef

Ska ni rekrytera CFO/Ekonomichef? Då hjälper vi på A-Talent Finance gärna till. Vi har över 20 års erfarenhet av specialiserad kompetensförsörjning inom ekonomiområdet. Vårt omfattande nätverk med kompetenta ekonomer kan med säkerhet leverera än en gång. Vi hjälper allt från globala företag till mindre bolag.

Ingen rekrytering av CFO är den andra lik, men visst finns det lärdomar att dra från tidigare rekryteringar. Vår långa erfarenhet av att rekrytera CFO har gett oss mycket värdefull kunskap som vi gärna delar med oss av. Vi sätter ihop ett skräddarsytt upplägg som utgår från era krav. Med hjälp av en kompetensbaserad rekryteringsprocess ser vi till att presentera lämpliga kandidater utifrån er kravprofil.

Vår stora branschkännedom och omfattande nätverk skapar goda förutsättningar för att matcha era behov. Vi ser gärna ett långsiktigt samarbete framför oss. Allt är möjligt med vår specialiserade ekonomirekrytering.

Vill du höra mer om våra tjänster?

Fyll gärna i dina uppgifter, så återkommer vi till dig inom kort.

Rekrytera CFO/Ekonomichef med A-talent Finance

När du ska rekrytera CFO med vår hjälp får du en dedikerad kontaktperson. Rekryteraren sätter sig in i era behov och tjänsten som ska tillsättas. Vi tar sedan hand om hela processen med kandidaturval, personlighetstester och arbetsintervjuer om vi anser att det är rätt väg att gå för den aktuella tjänsten.

Vi utvecklar gärna närmare om hur vi kan hjälpa er med rekrytering av CFO/Ekonomichef. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete!