Executive Search Stockholm

Vår Executive Search i Stockholm hjälper våra kunder att fylla viktiga luckor eller utöka sin personalstyrka med efterfrågade spetskompetenser. Genom långsiktigt arbete och ett diskret förhållningssätt närmar vi oss kandidater som kan vara svåra att attrahera via exempelvis annonsering.

För att hitta rätt kandidater drar vi nytta av upparbetade relationer och våra kunskaper om den specifika branschen.

Våra medarbetare arbetar strukturerat och proaktivt för att identifiera, och attrahera, det kandidaturval som matchar er kompetensprofil på bästa sätt. Tillsammans med er tar vi fram en önskvärd kravprofil som ligger till grund för vårt fortsatta arbete. Sedan tar vårt kreativa sökande fart.

Var arbetar högintressanta kandidater idag och hur närmar vi oss dem? Det är våra medarbetare experter på.   

Välkommen att kontakta oss via formuläret!

Låt oss hitta rätt kandidat!

Kontakta oss gärna för att diskutera just ditt företags behov av Executive Search i Stockholm.

Vi hittar rätt kandidat för:

Anlita vår Executive Search i Stockholm

Ni kan anlita vår Executive Search i Stockholm för alla sorters rekryteringar. Vi skräddarsyr ett upplägg tillsammans med er utifrån tjänstens kompetensprofil. För vissa tillsättningar har det visat sig mest effektivt att arbeta med annonsering som en del. Andra tjänster kan kräva en helt annan process och ett annat pusslande.

Låt vår målinriktade rekryteringsprocess ta vid genom att kontakta oss via formuläret eller kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete!