HR Rekrytering

Anlita vår heltäckande HR-rekrytering

Vi är en professionell samarbetspartner för HR-rekrytering som värdesätter långsiktiga relationer och personlig kontakt. Hos oss får ni alltid en dedikerad kontaktperson som lär känna er verksamhet på djupet och sätter sig in i era önskemål för den specifika tjänsten. Därefter presenterar lämpliga kandidater som matchar era värderingar och kompetenskrav.

Vår resa startade 2001 och ända sedan dess har vi arbetat med kompetensbaserad rekrytering inom HR, ekonomi och finans. Det har lett till ett stort kontaktnät med många kvalificerade kandidater. Kompetensförsörjning är en otrolig viktig del som alla företag prioriterar högt idag.

Vi tar hand om hela processen, oavsett om ni står inför en HR Specialist-rekrytering eller om ni ska rekrytera HR-chef.

Välkommen att kontakta oss via formuläret.

Ta hjälp av våra rekryteringsspecialister!

Kontakta oss gärna för att diskutera just ditt företags behov av rekrytering inom HR.

Vår rekrytering inom HR tillsätter:

HR-rekryterare med insyn i branschen

Vi är en HR-rekryterare som finns representerade på flera ställen runt om i Sverige. Vårt breda kontaktnät består av duktiga medarbetare inom HR-området som är redo för nästa utmaning. Våra rekryterare har själva erfarenhet av beteendevetenskap. Det ger en unik insyn i branschen och olika yrkesroller.

Våra medarbetare är certifierade i MPA som är ett strukturerat personlighetstest för träffsäker rekrytering. Vi samarbetar även med leg. psykologer för att testa och mäta generell analytisk förmåga. Vi erbjuder även ekonomirekrytering och finansrekrytering. Välkommen att anlita vår personliga och kvalitetsmedvetna HR-rekrytering.