Rekrytera controller

Rekrytering av controller

Är det dags att rekrytera controller till ekonomiavdelningen? Då ska du inte tveka att kontakta oss på A-Talent Finance. Ekonomiområdet är vår hemmaplan sedan över 20 år tillbaka. Under dessa år har vi arbetat upp ett unikt nätverk med controllers som är redo att ta nästa steg om utmaningen är den rätta.

Oavsett om ni vill fylla en temporär lucka eller om det rör sig om en tillsvidareanställning ser vi till att presentera ett kandidaturval som matchar er kravprofil. Vi ser gärna ett långsiktigt samarbete framför oss. Du får alltid en personlig kontaktperson som gräver på djupet kring den specifika rollen och ert rekryteringsbehov i stort.

Vår rekrytering av controller präglas av öppenhet och tydlig kommunikation. Du får löpande uppdateringar om vilket skede processen befinner sig i och nästa steg. Tillsammans hittar vi en väg som säkerställer en lyckad rekrytering.

Vi återkommer till dig!

Lämna gärna dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Rekrytera controller med hjälp av oss

Vi tar fram skräddarsydda rekryteringsprocesser för dig som ska rekrytera controller. Våra erfarna medarbetare har unik branschkunskap och anpassar rekryteringen efter dessa insikter. Självklart arbetar vi med kompetensbaserade processer och vi är certifierade i ett flertal testverktyg.

Du kan känna dig trygg med att lämna över hela processen till oss. Om du vill ha mer information om vår rekrytering av controller är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vad vi kan bidra med till ert företag.