Rekrytera Ekonom

Rekrytering av ekonomer

När du anlitar oss på A-Talent Finance för att rekrytera ekonom kan du vara säker på att vi har stenkoll på läget i branschen. Med över 20 års erfarenhet av rekrytering av ekonomer vet våra rekryterare precis vilka trådar som ska dras i för att kunna presentera rätt kandidater utifrån er kravprofil.

Vi har jobbat upp ett unikt nätverk med ekonomer som är redo att röra på sig om utmaningen är den rätta. Vi arbetar med både små och stora företag och rekryterar både för tillsvidaretjänster och temporära luckor.

När du samarbetar med oss får du en personlig kontaktperson som håller dig uppdaterad om rekryteringsprocessen. Rekryteraren djupdyker i era behov för den aktuella tjänsten och skräddarsyr ett upplägg som ger bäst chanser att hitta rätt kandidat.     

Får vi presentera oss närmare?

Fyll gärna i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

Rekrytera ekonom med professionell hjälp

När du samarbetar med oss på A-Talent Finance för att rekrytera ekonom kan du se fram emot en professionell rekrytering. Våra erfarna rekryterare är certifierade i ett antal testverktyg, vilket säkerställer en kompetensbaserad rekrytering av ekonomer.

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med kompetensförsörjning på både kort och lång sikt. Vi ser fram emot att prata mer dig!